turbonun kafkaslıya geçilmesinin ardından yazılmış şiirdir

14 Haziran 2009 Pazar
geçilmeyecek at yoktur derler
yeter ki koşsun

öpülmeyecek kadın yoktur
yeter ki sevilsin

4 yorum:

bombonera dedi ki...

:)) bir kızı çok kişi ister, bir kişi alır. eğer bir kişi ister, çok kişi alırsa orda problem var demektir. ve yine eğer turbo bir gün geçilecekse , bu elbetteki kafkaslının marifeti olacaktı. bugun nostalji için tjk database'ine girip baktıgımızda boltpilot veya yavuzhan'ın kariyerinde de yer yer 2.lik görüyorsak, demektir ki geçilemeyecek at yoktur. zira yavuzhan-turbo ikilisi, maradona-messi hadisesine benzerlik göstermekte. messi müthiş kabiliyetli bir insan ,maradona ise insan değildir bence.

la petite mort dedi ki...

yani diyorsun ki yavuzhan insan değildir.

bombonera dedi ki...

çok net özetledin. budur.

la petite mort dedi ki...

ben bi şey yapmadım sen olayı çok iyi özümsemişsin.

kafkaslıyı çok seviyorum ama turbo çok başka bir at çıktı keraneci. insan üzülüyor birbirini geçince bu atlar. yani şöyle düşün bir yanda george best bir yanda maradona dünya kupası finali insan kimi destekleyeceğini şaşırır. kim kazanırsa kazansın ben kaybederim. ama şimdi diyorum ki keşke kafkaslı geçmeseydi. çünkü kafkaslı turboya geçilerek prestijinden şampiyonluğundan efsanesinden hiç bi şey kaybetmeyecekti. o hala caşın oğlu şampiyon kafkaslı olacaktı ama turbo geçilmeseydi eğer belki de bu gözler ilk kez hiç geçilmemiş bir at izlemeye devam edecekti.

6.937.120 TL kafkaslı sahibine bu kadar para kazandırmış. ben remazan kaya yerinde olsam anıt mezar yaptırırdım. değil izbatur, sabırlı, ribella bile bu kadar kazandırmamış.

2.307.000 TL bu da turbo'nun ki geçer mi sence kafkaslı yaşına geldiğinden onu.

işin biraz ekonomik tarafına bakayım dedim o kadar eğitimini alıyoruz. yoksa bana ne?

o bu değilde gazi kpss gününe denk geliyor eğer geç saatte olursa çıpada izlesek mi gazi koşusunu ya da başka bir yerde?