halüs karataş

21 Kasım 2011 Pazartesi

suyu aramak yetmez su da arar bulur seni demişti bir arkadaşım evvel zaman içinde. boğuldu öldü suda bulamadılar cesetini. çok da sufistike birisiydi. allahın rahmet eylemiş olmasını sanıyoruz ailecek ve her onu yad ettiğimizde boş vakitlerimizde yaptığı esprileri hatırlayıp buruk bir şekilde gülüyoruz. bir an bile aklımıza gelmeyen şey kendisinin sağır dilsiz olduğu gerçeği.

benim hiç arkadaşım ölmedi, bir tanesi benden daha sonra sünnet olmuştu onu saymıyorum. zaten ondan sonra tanıdığım tüm arkadaşlarım halihazırda sünnetliydi ya da sünnete ihtiyacı yoktu.

bugün balık burcu bir kadına - lüferdi sanırım - seni seviyorum dedim, bir dakika sonra unuttu. o yüzden balık burcu kadınlarını sevmemeye karar verdim. fil burcu kadınları sevmeye eğilimliyim. duyurulur. ikizler burcu bir kadına ise saatlerce yanlış isimle hitap ettim. ah ebeveynler illa kafiyeli isim koymak zorunda mısınız? leopar burcu bir kadın kadar seksi olamasa da tiner burcu kokainmanlarını sevişmek için ideal bir eş olarak seçtim. duyurulur.

geçireceğim ilk uçak kazasında ölecek kadar güçsüzüm. bu yüzden umatemden yardım isteyen bir mail attım. bana lsdyi bırakmamı söylediler. onlara zaten bıraktığımı ancak nereye bıraktığımı hatırlayamadığımı söylemek zorunda kaldığımdan sanırım. bir grup eşkalini tespit ettiğim polis, evime misafir oldu ve her yeri aradılar.hiç bir şey bulamadıklarından beş dakika kadar sonra lsdyi dilimin üstüne bıraktığımı hatırladım. oysa onun rocco strip olduğu konusunda emindim. geçireceğim ilk uçak kazasında, uçaktan uçağa atlarken şarjör değiştirebilecek kadar hayalperestim.


0 yorum: