herkes serbest

28 Nisan 2012 Cumartesi

artık herkes en az bir kere kabul ettiyse azam ali'nin gaybdan haberler verdiğini sözümü tutabiliriz. sözümüz neydi bizim? sözümüz sözdü hani her mezuniyet öncesinde keplerimizi havaya attıktan sonra ilk kep yere düşene kadar ettiğimiz bir yemin vardı ya, işte o. zebralara sempati beslediğimizi ve herkesin koalaları sevimli bulduğuna dair hemfikir olduğunu da belirten yeminimiz. müzik ve gitar dolu bir dünyada olduğumuzu söylediğimizde eklembacaklılara; evet emniyet genel müdürlüğünden gelen son mesajda bu yazıyordu: tüm eklembacaklılara müzik ve gitar dolu bir dünya diliyoruz ve emniyetten ve askeriyeden aradığını söyleyen kimselere itimat etmemenizi emrediyoruz.

müzik ve gitardan söz ederken emniyet mesajlarında, eceliyle ölen tüm müzisyenlere tanrıdan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz. en çok da bıçak tıkırtıları ile ruhumuza huzur dolduran ümit ustaya. intihar ederek ölen tüm gitaristlere ise ne diyebiliriz ki. yaşamlarına seyirci kaldığımız gibi ölümlerine de biletlerimizi alıp gideriz. dünya ünlüler cemiyetinin (fame city) yayınladığı yeni bildiriye göre hareket ediyoruz. fc broşür bir madde 2: tüm ölen sahne sanatçılarının cenaze törenleri biletlerini ilgili ülkenin en büyük online bilet satış platformundan temin edebilirsiniz. 6 yaşından büyük çocuklar bilete tabidir. 6 yaşından küçük çocukları ise pistten uzaklaştırmanız rica olunur.

bu bildiriden bir hafta kadar önce dünya ölüler cemiyetinin cenaze törenlerine takı merasimi eklenmesine ilişkin kararını açıklaması ise gerçekten manidar. yalnızca ben büyük bir uluslarüstü komplonun içinde olduğumuzu düşünmüyorum diye umuyorum. aslına bakarsanız cenaze törenlerinde avuçla toprak atılması yerine takı merasimi yapılmasını destekliyorum ancak bazen sadece bir kararı verenleri sevmediğim için kararın en ateşli karşıtı oluveriyorum. bazı şeyleri kararında bırakmayı asla beceremiyorum.

sizce de artık birilerinin sergei bubka'nın rekorunu kırması gerekmiyor mu?

5 yorum:

deeptone dedi ki...

ödülün var bende.
:)
blogumdasın ama sesin çıkmıyo kiii.
:)
ben de sana geleyim dedim işte.
:)

la petite mort dedi ki...

ya ben o yazıyı okudum da bi sürü isim yazmışsın okumadım onları bi de kimse bana mim olsun böyle jestler olsun yapmadı bugüne kadar bu yüzden es geçtim ama, bu inceliği cevapsız bırakmayacağım.

deeptone dedi ki...

incelik değil ki.
bloguna geliyorum ki ben.
çok jestleriz birbirimizi ki daa.
:)
neyse işte bi diyalogumuz başladı bölece.
:)

deeptone dedi ki...

ayrıca fransızcaya bayılırım.
:)

la petite mort dedi ki...

iki kişi fransızca konuşurken hiç anlamadan dakikalarca dinleyebilirim. tabi bir italyanca değil ama.