e.t. ile yapılacaklar

14 Temmuz 2014 Pazartesi
merhaba canım e.t.
seninle göğe yükselip türbülansa girelim, bulutlara el sallayıp, parmak uçlarımızla rönesans pozları verelim. kah inelim yeryüzüne seyretsin alem bizi, kah ölmüşlerimizin ruhuna lokma döktürelim. gök tengri ile bir olalım, semanın en afili gece kulüplerinde alemlere akalım. tüm inanmayanları bağışlayalım, onlara cennetten arsa satalım. cenneti sit alanı ilan edelim, kimselere imar izni vermeyelim. belediye seçimlerinde cenneti cennetten bir köşeye çevirme sözü veren en sempatik adaya oyumuzu verelim. hitabet sanatına eski değerini verelim, ona retorik diyelim. itfaiye araçları ile ambulansların sirenlerini tek tip yapalım, herkesin kafasındaki soru işaretlerini kaldıralım. ilk kitabımızın imza gününe gidelim, kitaplarımızı paraflayalım. ağlayan çocukların başını okşayıp onları bu güzel günlerde mutlu edelim. saatlerce kimin daha iyi olduğunu tartışalım, ortak noktada buluşamayalım. olur mu?

5 yorum:

deeptone dedi ki...

uçma kısımı yeter bana. :) sana minnak bi ödül verdim ki :)

la petite mort dedi ki...

o uzun listede ben de varmışım. sevgi ve dostluğuna mazhar olmaktan mutluluk duydum deep. bir gün uçarsan havadayken teşekkürlerimi sana gönderirim. alırsan inince beni anımsarsın.

deeptone dedi ki...

unutmam seni ben :)

deeptone dedi ki...

toplistbloggers sitesinden okuyom seni çok pratiks orası :)

la petite mort dedi ki...

toplistbloggers'ı şimdi gördüm. ben nasıl varım orda bilmiyorum ama güzel bir kardeşimizmiş. özellikle blogspot'un saçmaladığı zamanlarda bir makbule geçer, sorma gitsin.