bitirme tezi

15 Nisan 2013 Pazartesi


bazen gurup vaktinde ışığın yansıması diye bir grubun şarkılarını dinlemek istiyorum. ışığın yansımasının yaptığı müziği sevdiğimden değil. anlamlı bir şey yapmak için sadece. bir tepeden denize bakarken tam da güneş batarken daha olay zaman ve mekan örgüsüne uyumlu daha iyi bir öneriniz varsa onu da yapabilirim.

bazen alıp başımı gitmek istiyorum. bunu giyotinle yapmak en hızlı ve en acısızı. bazen giyotinle alıp başımı gitmek istiyorum. fakat bu sefer de kalakalmaktan korkuyorum. başsız kalakalmaktan değil. öyle eğilmiş vaziyette kitlelerin önünde kalakalmaktan. bunu kendi evimde yapabilirim, böylelikle gidemesem kimseler görmez beni o halde, sonra titriyorum ve kendime geliyorum. günümüzde giyotin mi kaldı. illa ki gitmem gerekiyor onsekizinci yüzyıl fransasına mesela. alıp başını gitmek bir sorumluluktur. başından ve gidişinden sorumlu olmaktır. giyotinden vazgeçtim. bunun daha makul yolları olmalı. alıp başımı gitmek gibi.

bazen bir aile çay bahçesinde ortalarda dolanan kediyi masadaki birisi korktuğu için kovmaya çalışan garsona usturuplu küfürler etmek istiyorum. kedileri çok sevdiğimden değil. kedi neresinden bakarsanız bakın bir hayvandır. bunu size ispatlayabilirim. her açıdan. mesele kediler değil. garsonun manüple edilebilir olması ve benim usturuplu küfür etme arzum. masada korkan kişiye fobileri yüzünden küfür edemezsiniz. ancak garsona işini yaptığı için küfür edebilirsiniz. küfür etmek ciddi bir sorumluluk gerektirir. küfür eden kişinin sorumluluğundan bahsetmiyorum. küfür edilenin sorumluluğundan bahsediyorum. bunun üzerine bir düşünün. gerekirse tartışabiliriz.

bazen gurup vaktinde alıp başımı bir aile çay bahçesine gitmek istiyorum.

6 yorum:

Katun dedi ki...

başını alıp gitmenin çok daha mümkün bi yolu var...hani gurup vaktinde "zaman ve mekan örgüsüne uyumlu daha iyi bir öneri"; içiniz dostum içiniz, kana kana bir tepeden denize bakarken yahut bakmazken içiniz..küfredilenin çoğu kez ruhu duymaz, küfreden de bunu umursamaz!

la petite mort dedi ki...

kana kana ne içmeli?

Katun dedi ki...

ben rakı derim, siz?

la petite mort dedi ki...

kana kana rakı zor olmaz mı?

Katun dedi ki...

:)o halde kan-mıyarak içiniz.

la petite mort dedi ki...

o halde gurup vakti ışığın yansıması dinlerken bir aile çay bahçesinde, kanmıyarak hiç bir söze rakı içip garsona usturuplu küfürler savurma önerini dikkate alacağım.